Katuharjaukset ovat erikoisalaamme Liedossa ja Länsi-Suomen alueella

Soita ja kysy lisää!

Koneurakointi Tommi Hakala palvelee asiakkaitaan väsymättä Liedosta käsin läpi Länsi-Suomen. Teemme katuharjaukset ja pesut, lumityöt, hiekoitukset ja muut huoltotyöt luotettavasti pitkällä kokemuksella. Osaamisemme on keskittynyt katujen kunnossapidon monipuolisiin tehtäviin, mutta olemme myös maanrakennuspuolen taitajia.

Käytössämme on laaja kalusto monenlaisten vaativienkin projektien suorittamiseen. Laitteistoamme ovat käsittelemässä alansa rautaiset ammattilaiset ja toiminta-alueemme kattaa laajasti Läntisen Suomen. Näiden tekijöiden ansiosta pystymme työskentelemään tehokkaasti ja vastaamaan yksityisasiakkaiden, yritysten ja julkisen puolen asiakkaiden tarpeisiin.

Tarjoamme ammattitaidolla laajan valikoiman palveluita

Monipuolinen palveluvalikoimamme kattaa:

  • Kaivuutyöt

  • Lumityöt

  • Harjaukset

  • Hiekoitukset

  • Harjakonesiivous

  • Katujen pesut säiliö- ja harja-autoilla

  • Katujen ja teiden talvikunnossapito

  • Kaivuu ympäripyörivillä kaivinkoneilla

  • Maansiirto

  • Maanrakennus.

Katujen ja teiden kunnossapito on erikoisalaamme läpi vuoden. Otamme vastuullemme teiden kunnon ja siten tiellä liikkujien turvallisuuden. Yritykset ja kaupungit luottavat työmme jälkeen, ja suhtaudummekin tehtäväämme sen vaativalla vakavuudella.

Kalustomme ja henkilöstömme ovat valmiina vastaamaan haasteeseen

Pesevät lakaisukoneemme on varustettu painepesurein. Käytössämme on lisäksi erillinen auto katujen pesua varten. Meiltä löytyy jokaiseen työhön juuri sitä varten suunniteltu työväline. 


Hyödynnämme työssämme vain alan huippulaitteistoa, mikä parantaa tehokkuuttamme ja työmme jälkeä. Mikään kalusto ei silti yksinään ole minkään arvoinen. Jokainen laite vaatii käyttäjäkseen koulutetun ja työhönsä motivoituneen tekijän. Pidämme korkeassa arvossa henkilöstömme osaamista ja hyvinvointia ja näemme niiden arvon työn tuloksessa. Jokainen työntekijä tietää tehtävänsä ja haluaa suorittaa sen moitteitta.

Luotettava toimija asiakkaita palvelevalla asenteella

Asiakaskuntamme keskuudessa meidät tunnetaan työmoraalistamme ja väsymättömästä asenteestamme. Alansa hyvin tunteva osaaja on välttämättömyys ensiluokkaisen työnjäljen saavuttamiseksi. Emme silti tyydy vain tähän, vaan haluamme olla myös asiakasta palveleva ja kommunikoiva palveluntuottaja.

Yhteystiedot

Koneurakointi Tommi Hakala

 Rautsuonkuja 42
21420 Lieto

 050 557 2925  

 info@koneurakointitommihakala.fi

Pitkä kokemus, ammattitaito ja toimiva kalusto takaavat onnistuneen lopputuloksen joka kerta.
Pyydä tarjous katuharjauksesta tai muusta palvelusta Liedossa tai muualla Länsi-Suomessa!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse