Maanrakennuspalvelut Liedosta koko Länsi-Suomeen

Soita ja kysy lisää

Koneurakointi Hakala & Hakala Oy tarjoaa monipuoliset maanrakennuspalvelut Liedosta koko kaiken Länsi-Suomen alueelle. Saat meiltä esimerkiksi rakennusten ja teiden pohjatyöt, piharakentamisen, salaojitukset ja salaojaremontit sekä kunnallistekniikan kaivuut. Palvelemme kaikenlaisia asiakkaita julkisesta sektorista yrityksiin ja yksityisiin kotitalouksiin kokemukseen perustuvalla ammattitaidolla ja erinomaisella palveluasenteella.

 

Käytössämme on tehokas, uudenaikainen pyöräalustainen kone ja alan rautaiset ammattilaiset. Pystymme ottamaan vastaan monenlaiset urakat kaupungissa ja maaseudulla. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme, joten ota yhteyttä!

Maanrakennuspalvelut Liedosta koko Länsi-Suomeen

Koneurakointi Hakala & Hakala Oy tarjoaa tehokkaan kaluston ja osaavan henkilökunnan kaikkiin maanrakennuksen urakoihin Liedossa ja muualla Länsi-Suomen alueella. Koneemme sopii erinomaisesti työskentelyyn sekä ahtaassa kaupunkiympäristössä että maaseudulla.

 

Palvelumme kattaa kaiken omakotitalojen, autotallien ja muiden rakennusten pohjatöistä ja piha-alueiden kaivuutöistä kunnallisteknisiin kaivuisiin. Piharakentamisessa voimme ottaa vastaan isompiakin tehtäväkokonaisuuksia. Tarjoamme kaivuita sekä tuntiveloituksella että urakkahinnalla.

 

Tutustu myös muihin palveluihimme, joihin kuuluvat esimerkiksi katujen kunnossapitotyöt, nosturiautopalvelut sekä teiden kunnossapitoon liittyvät palvelut.

Soita ja kysy lisää!

Kattava palveluvalikoima

Saat meiltä esimerkiksi:

  • omakotitalojen, autotallien ja muiden rakennusten pohjatyöt

  • teiden ja katujen pohjatyöt

  • pihojen pohjatyöt (isotkin kokonaisuudet)

  • salaojitukset ja salaojaremontit

  • viemärien kaivuutyöt

  • joustavasti muutkin kaivinkonetyöt.

Työskentelemme kaivuiden parissa pääasiassa keväästä syksyyn, eli silloin kun maa ei ole roudassa. Ota yhteyttä – pystymme usein palvelemaan nopeallakin aikautaululla!

Kalustomme ja henkilöstömme tekevät hyvää jälkeä

Meiltä löytyy erinomainen 17 tn:n pyöräalustainen kone, joka sopii monenlaisiin kaivuisiin. Renkailla liikkuva kone on erityisen näppärä kaupunkialueiden kaivuissa, mutta urakoimme yhtälailla kohteissa myös taajama-alueiden ulkopuolella ja maaseudulla.

 

Henkilökuntamme koostuu alan kokeneista tekijöistä, ja pidämme heidän osaamisestaan ja jaksamisestaan jatkuvasti huolta. Henkilöstömme palvelee sinua joustavalla palveluasenteella. Työn jälki on aina taatusti erinomaista. Olemme ehtineet palvella jo lukuisia tyytyväisiä asiakkaita eri puolilla Länsi-Suomea.

Räätälöidyt palvelut kaikille asiakkaille

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme joustavaa ja heidän tarpeidensa mukaan räätälöityä palvelua. Otamme hoitaaksemme kaikenlaiset kaivuutyöt pienistä suuriin. Annamme mielellämme tarjouksen urakkaasi varten, joten ota yhteyttä! Vastaamme kaikkiin tiedusteluihin nopeasti.

Photo gallery

Yhteystiedot

Koneurakointi Hakala & Hakala Oy

Tanhutie 6

21420 Lieto


  040 753 8965

  info@koneurakointihakalahakala.fi

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.